Happy Home
Пошук по сайту

Авторизація

користувач
пароль

Адреса

Happy Home Property Investments, S. L.

C.I.F.: B92957513

Ctra.de Cadiz, Km 198 Edif. Mansion
Alhamar Ofic.122.
29649 Calahonda, Mijas Costa, Spain

Tel. +34 952931854

mov. +34 634298592

        +34 664333520

        +34 634298513

www.happy-home.com.ua

Цікава інформація

ВІЗА

Віза для оглядової поїздки

Для оглядової поїздки до Греції з метою відбору нерухомості для купівлі, Вам необхідно мати Шенгенську візу. Ви можете отримати для цієї мети одноразову Шенгенську візу, або використати наявну Шенгенську візу, якщо у Вас така вже є. Ми будемо раді допомогти Вам в отриманні візи та відповісти на Ваші запитання.

Обов'язковий перелік документів для туристичної візи:

  1. Заповнену анкету
  2. Три кольорові фотографії розміром 3,5х4,5 см, на білому фоні (спеціальні вимоги до фото див. тут PDF)
  3. Довідка з місця роботи з вказівкою розміру заробітної платні.
  4. Копія всіх сторінок трудової книжки, завірена роботодавцем
  5. Документальне підтвердження наявності грошових коштів на період перебування в Греції: оригінал довідки з банку про наявність рахунку та коштів на ньому. За умов відсутності банківського рахунку, приймаються дорожні чеки.
  6. Підтвердження бронювання готелю туристичною агенцією в Греції.
  7. Страховий медичний поліс зі страховою сумою не менше 30 тис. євро на весь період перебування в Шенгенській зоні.

Повну інформацію про порядок запису на співбесіду на подання заяви на отримання Шенгенської візи у Посольстві Греції Ви знайдете тут

Віза для власників нерухомості

Володіння нерухомістю в Греції не дає автоматичного права на проживання у цій країні. Бути власником нерухомості в Греції не є достатнім для отримання дозволу на проживання, але є його обов'язковою умовою. Якщо Ви станете також власником або співробітником грецької або іноземної фірми, зареєстрованої в Греції, то процедура отримання дозволу на проживання ще більше полегшується.

Перші п'ять років дозвіл на проживання потрібно поновлювати кожен рік, потім він видається терміном на 2 роки, на п'ять років, і нарешті - безстроково. Через 8-10 років можливо отримати громадянство Греції. Дозвіл на проживання в Греції дає право жити та працювати в цій країні, а також право на безвізовий в'їзд у будь-яку країну шенгенського простору. Отримання дозволу на проживання займає кілька місяців.

МОВА

Офіційна мова - грецька, на ній розмовляє 99% населення. Також використовуються англійська, німецька, італійська та французька мови.

ПОГОДА

Клімат Греції - середземноморський, але його можна поділити на такі категорії:

  • Сухий середземноморський, де влітку сонячно та сухо, а зимою досить багато опадів у вигляді дощу, рідко снігу.
  • Континентальний середземноморський, який характеризується значними відмінностями температури повітря влітку, коли досить гаряче та переважно сухо, та зимою, коли є заморозки та може випадати сніг.
  • Альпійський клімат, який характеризується холодною зимою зі значними снігопадами, та прохолодним літом з частими дощами. Цей клімат присутній у гірських районах.
  • Середня температура води влітку +27°C.

КУХНЯ

Їжа в Греції - це свято. Завдяки багатовіковій історії Греції і її географічному положенню, грецька кухня ввібрала в себе кулінарні традиції багатьох народів, тому тут дуже багатий вибір страв. Сучасна грецька кухня - це типова середземноморська кухня, в якій широко використовують оливкову олію, зернові, хліб, вино, рибу та різні види м'яса, особливо баранину та м'ясо вівці. На весь світ відомі такі страви, як грецький салат та мусака. Серед закусок популярними є сир фета та оливки, а оливкова олія, яка тут виготовляється у великій кількості, додає надзвичайного смаку грецьким стравам.

© 2007-2019 Happy Home. Development by Freesia 2007.