Happy Home
Пошук по сайту

Авторизація

користувач
пароль

Адреса

Happy Home Property Investments, S. L.

C.I.F.: B92957513

Ctra.de Cadiz, Km 198 Edif. Mansion
Alhamar Ofic.122.
29649 Calahonda, Mijas Costa, Spain

Tel. +34 952931854

mov. +34 634298592

        +34 664333520

        +34 634298513

www.happy-home.com.ua

Цікава інформація

ВІЗА В ІСПАНІЮ

З 12 листопада 2007 р. відкрився новий Візовий Центр при Посольстві Іспанії в Україні. Тепер всі заявники, що бажають отримати іспанську візу, повинні особисто або через представника подавати свої документи за адресою:

Візовий Центр

Вул. Фрунзе, 60
м. Київ (м. Тараса Шевченка).

Час подачі документів:
08:30 - 13:00 - приватні особи/представники/групи (за попереднім записом)
Видача паспортів:
з 16:00 до 17:00

Віза для оглядової поїздки

Для оглядової поїздки з метою відбору нерухомості в Іспанії для купівлі, Вам необхідно мати Шенгенську візу. Ви можете отримати для цієї мети туристичну візу, або використати наявну Шенгенську візу, якщо у Вас така вже є. Ми будемо раді допомогти Вам в отриманні візи та відповісти на Ваші запитання.
Обов'язковий перелік документів для туристичної візи:

  1. Заповнена латинськими літерами анкета в 3 екземплярах на отримання візи. Анкета повинна бути підписана заявником, із зазначенням номеру контактного телефону.
  2. Закордонний паспорт з терміном дії, як мінімум, на 120 днів більше, а ніж термін дії візи, про надання якої Ви просите. Подається оригінал паспорта, а також ксерокопія всіх сторінок.
  3. Три кольорові фотографії розміром 3,5х4,5 см, на білому фоні (спеціальні вимоги до фото див. тут)
  4. Копії всіх сторінок внутрішнього українського паспорта особи, що виїжджає.
  5. Копії всіх сторінок внутрішнього українського паспорта дружини/чоловіка.
  6. Оригінал другого закордонного паспорта, якщо він є, і копії всіх його сторінок. Якщо другий закордонний паспорт анульований або недійсний, подається довідка з ОВІРу про його недійсність.
  7. Довідка з місця роботи з вказівкою розміру заробітної платні.
  8. Якщо Ви хочете отримати візу також і для неповнолітньої дитини, яка буде подорожувати з одним із батьків, потрібно подати нотаріальний дозвіл другого батька на подорож, або свідоцтво про смерть чи офіційні документи про передання батьківських прав тільки одному з батьків. Окрім цього, необхідно подати ксерокопії свідоцтва про народження неповнолітнього та паспортів батьків чи опікунів.
  9. Підтвердження бронювання готелю або іншого житла, підписане компетентною особою й завірене печаткою (на бланку повинен бути ідентифікаційний код N.I.F. або C.I.F.), з якого буде зрозуміло, де буде жити заявник під час перебування в Іспанії;
  10. Документальне підтвердження наявності грошових коштів на період перебування в Іспанії. Можливі такі варіанти: банківська виписка про рух коштів на рахунку протягом останніх 3-6 місяців; роздрукований чек з банкомату про залишок коштів на рахунку, подається разом з ксерокопію банківської карточки; або дорожні чеки.
  11. Підтвердження грошових коштів на заявника повинно бути в розмірі більше 513,54 євро за період перших 9-ти днів перебування, і 57 євро/день, починаючи з 10-го дня перебування в Іспанії.
  12. Страховий медичний поліс зі страховою сумою не менше 30 тис. євро на весь період перебування в Шенгенській зоні.
  13. Документальне підтвердження бронювання квитків до Іспанії.
  14. Якщо їде подружжя - потрібно подати копію свідоцтва про шлюб.
  15. Для пенсіонерів - копія пенсійного посвідчення.
  16. Для непрацюючих і пенсіонерів - довідка від імені особи, що оплачує поїздку.

Всі документи підлягають обов'язковому перекладу на іспанську мову, окрім копій паспортів.

Віза для власників нерухомості в Іспанії

Після того, як Ви стали щасливим власником нерухомості в Іспанії, Ви і члени Вашої сім'ї маєте право отримати Шенгенську мультивізу на рік із правом проживання в Іспанії до 90 днів на півроку, тобто 180 днів на рік. Після закінчення року, Ви можете продовжити візу, і так без обмежень. Ми будемо раді допомогти Вам в отриманні візи та відповісти на Ваші запитання.
Обов'язковий перелік документів:

  1. Заповнена латинськими літерами анкета в 3 екземплярах на отримання візи. Анкета повинна бути підписана заявником, із зазначенням номеру контактного телефону.
  2. Закордонний паспорт з терміном дії, як мінімум, на 120 днів більше, а ніж термін дії візи, про надання якої Ви просите. Подається оригінал паспорта, а також ксерокопія всіх сторінок.
  3. Три кольорові фотографії розміром 3,5х4,5 см, на білому фоні (спеціальні вимоги до фото див. тут)
  4. Копії всіх сторінок внутрішнього українського паспорта.
  5. Оригінал другого закордонного паспорта, якщо він є, і копії всіх його сторінок. Якщо другий закордонний паспорт анульований або недійсний, подається довідка з ОВІРу про його недійсність.
  6. Довідка з місця роботи з вказівкою розміру заробітної платні.
  7. Свідоцтво про реєстрацію нерухомості, що куплена в Іспанії, в реєстрі - Нота Сімпле, видане не пізніше ніж за три місяці до подачі заяви на візу. Подається оригінал або якісна копія.
  8. Якщо Ви хочете отримати візу також і для неповнолітньої дитини, яка буде подорожувати з одним із батьків, потрібно подати нотаріальний дозвіл другого батька на подорож, або свідоцтво про смерть чи офіційні документи про передання батьківських прав тільки одному з батьків. Окрім цього, необхідно подати ксерокопії свідоцтва про народження неповнолітнього та паспортів батьків чи опікунів.
  9. Документальне підтвердження наявності грошових коштів на період перебування в Іспанії. Можливі такі варіанти: банківська виписка про рух коштів на рахунку протягом останніх 3-6 місяців; роздрукований чек з банкомату про залишок коштів на рахунку, подається разом з ксерокопію банківської карточки; або дорожні чеки.
  10. Підтвердження грошових коштів на заявника повинно бути в розмірі більше 513,54 євро за період перших 9-ти днів перебування, і 57 євро/день починаючи з 10-го дня перебування в Іспанії.
  11. Страховий медичний поліс зі страховою сумою не менше 30 тис. євро на весь період перебування в Шенгенській зоні.
  12. Документальне підтвердження бронювання квитків до Іспанії.
  13. Якщо їде подружжя, потрібно подати копію свідоцтва про шлюб.
  14. Для пенсіонерів - копія пенсійного посвідчення.
  15. Для непрацюючих і пенсіонерів - довідка від імені особи, що оплачує поїздку.

Всі документи підлягають обов'язковому перекладу на іспанську мову, окрім копій паспортів.

МОВА

Офіційною мовою є іспанська, нею розмовляють 100% населення. Окрім цього, в залежності від провінцій, в них також розмовляють каталонською (10%), валенсійською (діалект каталонської), галісійською (6%), та баською (1.6%). Загалом, в Іспанії нараховують 5 різних мов.

ПОГОДА

Клімат Іспанії досить відрізняється в залежності від географічного розташування регіонів. Можна поділити клімат на 3 основні види:

  • Помірний континентальний - це території, віддалені від узбережжя, наприклад, Мадрид. Тут висока температура влітку і більш низька температура взимку, в порівнянні з іншою територією Іспанії.
  • Середземноморський - це територія від андалусійських рівнин вздовж південного та східного узбережжя до Піренеїв, наприклад, район Барселони. Це клімат з прекрасною погодою увесь рік, зі середньою температурою +18°C. Влітку температура становить +25-30°C, а зимою рідко сягає нище +14°.
  • Океанічний - це територія Галісії і прибережна зона до Біскайского проливу, наприклад район міста Більбао.

КУХНЯ

Іспанська кухня та вина перетворюють Ваше перебування в Іспанії в надзвичайне свято. Іспанія - це країна з традиційно високоякісними м'ясними та рибними стравами. Наприклад, північний район Галісія відомий своїми стравами з морепродуктів та м'яса, а Валенсія - паєльйою і стравами з креветок.

 

© 2007-2019 Happy Home. Development by Freesia 2007.